2 DAAGSE TRAINING STRESSKIPPEN

 

We kennen allemaal wel het gevoel onder druk te staan en spanning te ervaren. Ook wel stress genoemd.

Spanning hoeft niet perse ongezond te zijn. Een ‘ gezonde’  spanning voor een examen, een optreden, een spannende date, een vliegreis is meestal van tijdelijke duur. Het brengt je in een staat van paraatheid, je hartslag versnelt, je spieren spannen aan en je ademhaling wordt sneller. Hierdoor ben je alert en in staat om dingen met grote concentratie uit te voeren. En zodra het moment voorbij is neemt de spanning af en herstelt je lichaam zich weer. Niets aan de hand en zelfs gezond te noemen. Je hebt het gevoel dat je leeft!

Maar wat nu als de spanning onophoudelijk daar is, wanneer je je continue opgejaagd voelt of niet meer kunt slapen? Wanneer je je bang en angstig voelt en niet meer kunt genieten van kleine en grote dingen. Wanneer je het gevoel hebt dat de stress jou in haar greep heeft? Wanneer je het gevoel hebt niet echt te leven!

Stress kan door veel dingen worden veroorzaakt.

Door problemen in je privé leven of op het werk. Door een continue hoge werkdruk of zorgen om financiën of het uitblijven van die ene leuke baan. Of zorgen die je hebt om jouzelf of om de mensen die je lief hebt.

De mate waarin stress vat op jou krijgt hangt voor een groot deel af van de manier waarop je ermee omgaat. De situatie is niet altijd te veranderen, wel hoe jij met deze situatie om gaat.

Tijdes deze tweedaagse training begrijp je wat jouw stressoren zijn, weet je wat je wel en wat je niet kunt beinvloeden, heb je inzicht in jouw stresspatronen en heb je ervaren waar je blokkades zitten, waar jouw vaardigheden liggen in het omgaan met problemen en hoe hier anders naar te kijken. N.B: het resultaat zal niet zijn dat je aan het eind van de training van al jouw stress verlost bent. Wel ben je vanaf nu in het bezit van een gereedschapskoffertje met tools om met stress om te gaan.

Aan het einde van de tweede trainingsdag ga je vol zelfvertrouwen, energie en opgeladen weer naar huis.

 

Datum: volgt (houd ook onze agenda in de gaten).

Locatie: volgt z.s.m.  (hele mooie locatie)

Prijs: 295.- inclusief twee dagen lunch, drinken, wat lekkers en trainingsmateriaal. Overnachting is optioneel bij te boeken