2 DAAGSE TRAINING STRESSKIPPEN

UPCOMING:

We kennen allemaal wel het gevoel onder druk te staan en spanning te ervaren. Ook wel stress genoemd. Spanning hoeft niet perse ongezond te zijn. Maar wat nu als de spanning onophoudelijk aanwezig is.

Stress kan door veel dingen worden veroorzaakt.

Door problemen in je privé leven of op het werk. Door een continue hoge werkdruk of zorgen om financiën of het uitblijven van die ene leuke baan. Of zorgen die je hebt om jouzelf of om de mensen die je lief hebt.

De mate waarin stress vat op jou krijgt hangt voor een groot deel af van de manier waarop je ermee omgaat. De situatie is niet altijd te veranderen, wel hoe jij met deze situatie om gaat.

Tijdes deze tweedaagse training begrijp je wat jouw stressoren zijn, weet je wat je wel en wat je niet kunt beinvloeden, heb je inzicht in jouw stresspatronen en heb je ervaren waar je blokkades zitten, waar jouw vaardigheden liggen in het omgaan met problemen en hoe hier anders naar te kijken. N.B: het resultaat zal niet zijn dat je aan het eind van de training van al jouw stress verlost bent. Wel ben je vanaf nu in het bezit van een gereedschapskoffertje met tools om met stress om te gaan.

Aan het einde van de tweede trainingsdag ga je vol zelfvertrouwen, energie en opgeladen weer naar huis.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

Details:

Naam BUREAU ALLES E-mail info@bureaualles.nl Categorie Trainingen

Segmenten:

  • Prijs: 295 pp
  • DATA VOLGT NOG